De trotse sponsor van jouw thuis

Geniet van de sportzomer vanuit het comfort van je eigen huis.

Deze Zomer vol Sport biedt onvergetelijke momenten voor sportfans wereldwijd. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 88% van de sportliefhebbers de wedstrijden het liefst thuis volgt. Met dit in gedachten biedt Philips de ultieme oplossingen om je thuisomgeving om te toveren tot de perfecte plek om van sport te genieten. Haal de spanning van de wedstrijden naar je woonkamer!

Tips om de thuiswedstrijd te winnen

Voor velen is thuis de ideale plek om de spanning en sensatie van grote sportevenementen te beleven. Het kijken van sport is meer dan een wedstrijd volgen; het gaat om het creëren van onvergetelijke momenten met vrienden en familie. Beleef eenvoudig een onvergetelijke sportzomer en verrijk je leven thuis.

Met de juiste voorbereiding maak je van je huis dé plek waar vrienden en familie samenkomen. Of je nu je favoriete team naar de overwinning juicht of een nederlaag betreurt, met deze tips scoor je zeker een 10.

1. Hapjes in een handomdraai

Geen sportevenement is compleet zonder heerlijke snacks. Dat vindt ook meer dan 56% van de Belgen. Meer dan 40% kiest voor gemak en gebruikt het liefst een Airfryer. Geef je feestje een internationale twist met themasnacks geïnspireerd door de deelnemende landen, eenvoudig te bereiden met de Philips Airfryer. Denk aan cheesy nacho's met jalapeños voor de liefhebbers van de Mexicaanse keuken, of knapperige bitterballen, in een handomdraai op tafel.

2. Frisse teamshirts

Was jij je shirt niet omdat je denkt dat het ongeluk brengt? Je bent niet de enige, meer dan 26% van de Belgen draagt hetzelfde shirt tijdens de wedstrijden van hun team als lucky charm. Met de Philips Handheld Steamer verwijder je moeiteloos kreuken en geurtjes en elimineer je 99,9% van de bacteriën. Zo blijft je kleding fris (en geluk brengen) en ben je altijd klaar om in stijl te juichen of een nederlaag te verwerken.

3. Een gastvrije sfeer

Een goed begin is het halve werk en het begint bij een schone en frisse vloer. Belgen spenderen gemiddeld 4 uur aan het voorbereiden en schoonmaken van hun huis voordat de sportfestiviteiten van start gaan. Laat de Philips HomeRun 7000 Series robotstofzuiger het hele werk voor je doen, zodat jij je kunt focussen op de rest van de voorbereidingen. Of gebruik de Philips Luchtreiniger om de spanning die in de lucht hangt te verversen. Zo zorg je voor een huis waarin je opgelucht kan ademhalen bij de volgende spannende winst.

4. Perfecte koffie voor ieder team

Of je nou team espresso of team latte bent, de Philips LatteGo 5500 staat aan je zij, van de vroege ochtenden tot in de late uurtjes. Stel de voorkeuren van je gasten in op het apparaat, zodat ze zichzelf gemakkelijk kunnen bedienen tijdens de wedstrijd.



*Het onderzoek werd uitgevoerd door Censuswide in de periode 11.07.2024 - 22.07.2024 en omvat antwoorden van 1001 respondenten in België die thuis naar grote sportevenementen kijken.

Bij vragen, contacteer de persverantwoordelijke:

UPR Agency

Voor meer informatie over Versuni, contacteer:


 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Versuni Belgium

Het doel van Versuni is 'Turning houses into homes'. Het bedrijf is het huis van de merken Philips, Philips Walita, Preethi, Senseo, L'OR Barista, Saeco en Gaggia. Met meer dan 900 patenten op zijn naam omvat het portfolio van Versuni koffie- en keukenapparatuur, en huishoudelijke apparaten voor kledingverzorging, vloeronderhoud, een gezond binnenklimaat, en veiligheid in huis. Producten van het Philips-merk zijn onder andere de Philips Airfryer, Philips LatteGo espressomachine, Philips PerfectCare stoomgenerator, en Philips AquaTrio draadloze steelstofzuiger. Het hoofdkantoor van Versuni is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Versuni heeft innovatie-, productie- en commerciële centra over de hele wereld, met vestigingen in meer dan 100 landen.

Neem contact op met