Dromen van een energiezuinige kerst

Met de Philips Aifryer, Luchtreiniger, Air Cooker of Eco Conscious collection

De feestelijke eindejaarsperiode staat voor de deur, en zo begint weer het (last-minute) zoeken naar de perfecte cadeaus voor je geliefden. Dacht ook jij al aan energiebesparing als mogelijk cadeau? Energieverbruik kan namelijk zwaar wegen in deze koudste maanden van het jaar. Dit is dus hét ​ moment om je dierbaren blij te maken met energiezuinige cadeau's.

Geschenken voor energie-efficiëntie in huis

Nu de gas- en elektriciteitsprijzen hoge toppen scheren, speuren vele Belgen naar middelen om onnodig energieverbruik te vermijden en kosten te besparen. Philips Domestic Appliances heeft bij het ontwerpen van zijn productenwaaier veel aandacht besteed aan energie- en kostenefficiëntie. En daarom zorgen deze cadeau's gegarandeerd een succes met de komende eindejaarsfeesten.

De Philips Airfryer Premium XXL

Met de Philips Airfryer Premium XXL kan iedereen moeiteloos gezonde en smakelijke gerechten bereiden. De grote capaciteit volstaat om in één keer een gerecht voor wel 6 familieleden of vrienden te bereiden. Daarnaast werkt de Philips Airfryer efficiënter, kookt 40% sneller en verbruikt 60% minder energie dan een oven1. Zo help je die de amateurkok in je f(r)amilie, tijd en energie te besparen.

De Philips Airfryer Premium XXL is beschikbaar tegen de adviesprijs van €379,99.

Philips Air Purifier 3000i Series

Koude wintermaanden, dat betekent helaas ook hoesten, kuchen en niezen. De recente pandemie heeft ons extra waakzaam gemaakt: we beseffen hoe belangrijk het is ons huis schoon en veilig te houden.

Philips Air Purifiers filteren onzichtbare virussen, allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht en voorzien de kamer van schone lucht. Wist je dat de Philips Air Purifier 3000i Series een gemiddeld energieverbruik van 15 watt, evenveel als een spaarlamp, heeft?

De Philips Air Purifier 3000i Series is beschikbaar tegen de adviesprijs van €499,99.

De Philips Air Cooker 7000 Series

De Philips Air Cooker beschikt over acht kookmodi: stoom, luchtstoom, slow cooking, sous vide, bakken, braden, opwarmen en ontdooien. Zorg ervoor dat je een plekje aan tafel krijgt bij de geluksvogel die dit toestel cadeau krijgt, want hiermee valt een kerstmaal te bereiden om duimen en vingers van af te likken: van sappig vlees of vis, via beetgare groenten en romige risotto tot zelfgebakken brood en desserts op chefniveau. De NutriFlavor-technologie met klimaatregeling staat borg voor een perfecte bereiding met behoud van een maximale voedingswaarde.

Daarnaast werk de Philips Air Cooker tot 30% sneller en bespaart tot 70% energie in vergelijking met een oven2.

De Philips Air Cooker 7000 Series is beschikbaar tegen een adviesprijs van €579,99.

De Philips Eco Conscious collectie

Maak de keukens van vrienden en familieleden wat groener met deze duurzame ontbijtset van biologische plastics3, vervaardigd uit plantaardig olieafval. De Philips Eco Conscious Edition ontbijtset bestaat uit een waterkoker, broodrooster, koffiezetter en sinds kort ook een blender4.

De Philips Eco Conscious Edition collectie is beschikbaar tegen de adviesprijs van €54,99 voor de broodrooster; voor de waterkoker is dat €54,99, voor de koffiezet €69,99 en voor de blender €64,99.


1 Gemiddelde percentages op basis van metingen in intern testlab met producten HD9280, HD9650, HD9860, HD9270, HD9285, HD9252, HD9200, HD9255, HD9880: bereiding van een kipfilet (AF-instelling 160°C, zonder voorverwarmen) of zalmfilet (AF-instelling 200°C, zonder voorverwarmen) tegenover gebruik van een oven (A-klasse). Exacte percentages variëren en verschillen volgens airfryertype en recept.

2 Bereiding van kip- of zalmfilet. Air Steam ingesteld op 160°C, hoge vochtigheid, tegenover 180°C in oven (A-klasse). Interne meting in testlab.

3 Basisgedeelte uit 100% PP-plastic van gecertificeerde biobasisbronnen, op een massabalansbasis. (BioPP is 94% van kunststoftotaal.)

4 Basisgedeelte uit PP-plastic van gecertificeerde biobasisbronnen, op een massabalansbasis. Tritan™ Renew blenderbeker is vervaardigd met 50% gerecycled materiaal van gecertificeerde bronnen op een massabalansbasis. De berekening steunt op de productie van een toestel met gebruik van biobasisplastic en Tritan™ Renew in vergelijking met eenzelfde toestel in 100% nieuw plastic (of polypropeen) en Tritan™.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Versuni Belgium

Het doel van Versuni is 'Turning houses into homes'. Het bedrijf is het huis van de merken Philips, Philips Walita, Preethi, Senseo, L'OR Barista, Saeco en Gaggia. Met meer dan 900 patenten op zijn naam omvat het portfolio van Versuni koffie- en keukenapparatuur, en huishoudelijke apparaten voor kledingverzorging, vloeronderhoud, een gezond binnenklimaat, en veiligheid in huis. Producten van het Philips-merk zijn onder andere de Philips Airfryer, Philips LatteGo espressomachine, Philips PerfectCare stoomgenerator, en Philips AquaTrio draadloze steelstofzuiger. Het hoofdkantoor van Versuni is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Versuni heeft innovatie-, productie- en commerciële centra over de hele wereld, met vestigingen in meer dan 100 landen.

Neem contact op met