Versuni benoemt nieuwe financeel directeur

Versuni, een van de grootste bedrijven in huishoudelijke apparatuur, benoemt met ingang van 1 september 2024, Erik Van den Enden tot Chief Financial Officer, rapporterend aan Véronique Pauwels, President & CEO, Versuni. Van den Enden zal Kurt Decat opvolgen die zijn functie zal neerleggen om meer tijd door te brengen met zijn familie, niet-uitvoerende functies en andere persoonlijke interesses.

Van den Enden is prestatie- en commercieel gericht en heeft meer dan 20 jaar ervaring in consumentgerichte en datarijke sectoren in Europa en opkomende markten, waaronder telecommunicatie en FMCG. Hij vervoegt Versuni vanuit Telenet Group Holding, waar hij recentelijk werkzaam was als Group CFO en Head of Strategy and M&A. Daarvoor bekleedde de heer Van den Enden belangrijke functies op het gebied van financiën en fusies en overnames bij AB InBev, waar hij leiding gaf aan de succesvolle wereldwijde integratie en transformatie van de financiële functie van SAB Miller. Van den Enden zal zich richten op het begeleiden van de financiële en bedrijfsstrategie, ter ondersteuning van de lange termijn doelstellingen van Versuni op het gebied van duurzame groei en waardecreatie.

 

"Erik's benoeming komt op een moment dat we scherp gefocust zijn op onze missie om de Versuni business te laten groeien. Erik werd aangesteld omwille van zijn rijke ervaring in transformatie en het beheren van consumentgerichte groei, en ik ben ervan overtuigd dat hij een waardevol lid zal zijn van het Versuni-team. Ik wil ook Kurt bedanken voor zijn harde werk en wens hem het allerbeste voor de toekomst," aldus Véronique Pauwels.


Versuni Global Press Office:

Versuni

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Versuni Belgium

Het doel van Versuni is 'Turning houses into homes'. Het bedrijf is het huis van de merken Philips, Philips Walita, Preethi, Senseo, L'OR Barista, Saeco en Gaggia. Met meer dan 900 patenten op zijn naam omvat het portfolio van Versuni koffie- en keukenapparatuur, en huishoudelijke apparaten voor kledingverzorging, vloeronderhoud, een gezond binnenklimaat, en veiligheid in huis. Producten van het Philips-merk zijn onder andere de Philips Airfryer, Philips LatteGo espressomachine, Philips PerfectCare stoomgenerator, en Philips AquaTrio draadloze steelstofzuiger. Het hoofdkantoor van Versuni is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Versuni heeft innovatie-, productie- en commerciële centra over de hele wereld, met vestigingen in meer dan 100 landen.

Neem contact op met